Cum te putem ajuta?
Descriere
Se produce in anii favorabili din struguri care provin din cele mai bune parcele de Merlot si Cabernet Sauvignon. Stabilirea momentului optim de recoltare si selectia calitativa urmaresc exprimarea nuantelor de fruct caracteristice unei maturitati depline. Strugurii sunt desciorchinati iar boabele sunt zdrobite usor. Tehnica de vinificatie utilizata foloseste metoda > de separatie gravitationala a mustului rose, maceratia peliculara avand loc la 14- 15 ̊C timp de 3 ore (Merlot) ci 5 ore (Cabernet Sauvignon). Decantarea urmata de stabulatie la rece timp de 48 ore la cca. 10 ̊C a mustului este continuata prin fermentarea acestuia la temperatura controlata de 10-12 ̊C in vase de inox de 100 Hl timp de 14 pana la 17 zile. Maturare pe depozit fin de drojdii.Detalii
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review